Idén ismét Lélek Fesztivál Szombathelyen – Megkezdődött a jegyértékesítés 

2023. május 19-20-án újra megrendezik a Lélek Fesztivált Szombathelyen. A belépés 18 év alatt ingyenes, egyébként 2.000 ft a napijegy ára. Az értékesítés megkezdődött. 

A szervezők felhívják a figyelmet, hogy idén a Lélek Fesztivált nem a pünkösdi hétvégén, hanem egy héttel előtte május 19-20-án (péntek-szombat) rendezik meg.

A hétvége egyik fénypontja a péntek esti szentmisét követő szentségimádás és közbenjáró imaest lesz a Székesegyházban Csiszér László zenekarának vezetésével. A jelenlévők egyenként és csoportosan is kérhetnek imádságot a segítőktől és egymástól. Minőségi hang- és fénytechnikával készülnek a szervezők erre az estére, ami különös atmoszférát fog teremteni a templomban. 

Szombaton Gájer László atya előadását hallgathatják meg a résztvevők. A szentmisét Székely János megyéspüspök mutatja be. Délután pedig a Haladás Sportkomplexumban lesz dicsőítő koncert és ima városunkért, országunkért. Érdemes tehát mindkét napra jegyet váltani.

Aki étkezést, szállást igényel, illetve 18 év alatti, azoknak szükséges regisztrálni május 8-ig a www.lelekfesztival.martinus.hu oldalon keresztül.

A napijegy 2.000Ft, de 18 év alatt ingyenes a belépés. A helyszínen nem tervezünk belépőt árulni.

 

A jegyeket a www.lelekfesztival.martinus.hu oldalon lehet megvásárolni. Kérjük, hogy segítség a szervezők munkáját azzal, hogy minél előbb megvásárolják a jegyeket.