Hasznos tudnivalók a Jubiláns Házasok Találkozójával kapcsolatban

2023. június 24-én újra megrendezi a jubiláns házaspárok találkozóját a Szombathelyi Egyházmegye. Hasznos információkat közlünk a rendezvénnyel kapcsolatban. Újabb regisztrációkat az egyházmegye már nem fogad az eseményre. 

Kedves Jubiláns Párok!

Idén újra nagy készülődéssel várjuk mindazokat, akik elfogadták meghívásunkat a június 24-i találkozóra. A megadott határidőig regisztrált résztvevőknek most néhány hasznos információval szeretnénk segíteni a találkozó sikeres megvalósítását.

Minden jubiláns párnak – az évfordulójuk száma szerinti – névre szóló ülőhelyet biztosítunk, ezért kérünk minden résztvevőt, hogy a lehetőség szerint minél korábban, optimálisan 9.45-ig érkezzen meg a Székesegyházba, hogy a rendezők és segítőik a kijelölt ülőhelyekre tudják Őket vezetni. A kísérő hozzátartozók nem a jubilánsok mellett, hanem a fennmaradó helyeken tudnak majd leülni.

A bejáratnál igyekszünk minden résztvevőnek egy szórólapot adni a legfontosabb tudnivalókról, amely az ünnepség és a programok részleteiről informál.

A szentmise befejező akkordjaként a jubilánsok nevét fel fogjuk olvasni és emléklapot adunk át.

A szentmisén sajtóirodánk munkatársa fog fényképezni és videó felvétel is készül az eseményről. A szentmise után a regisztrált e-mail címre elküldjük a fotók és a videó elérhetőségének linkjét, amelyen július 15-ig lesznek azok elérhetőek.

Az egyházmegye ajándékaként a templom tornyainak (panoráma-kilátó), a Látogatóközpont földszinti kiállítótereinek és az Egyházmegyei Könyvtár megtekintése ingyenes lesz. A Palota emeleti termei belépőjegy megváltásával, idegenvezetéssel tekinthetőek meg.

Könyvesboltunk is szeretettel várja a jubilálókat ezen a napon 9 és 14 óra között, amikor egy kedvezményesen megvásárolható könyvcsomaggal is kedveskednek a hozzájuk betérőknek. A könyvcsomagot jó szívvel ajánljuk minden hitben elmélyülni, megerősödni vágyó család figyelmébe, különböző alkalmakra, együtt imádkozáshoz, lelki elmélyüléshez, útkereséshez, megerősítéshez.

Szeretettel várjuk Mindannyiukat!

 

A Találkozó Szervezői